Ata Beauty & Wellness Güzellik MerkeziAta Beauty & Wellness Güzellik Merkezi+90 312 240 01 19Randevu ve İletişimCİLT BAKIMIMENÜ

Cilt Lekeleri Bakımları

Cildimizdeki lekelenmeler nokta halinde başlayabilir. Bazen kahve dökülmüş gibi bir bölgede leke oluşur. Bize genellikle gelen bildirimlerde denilir ki; ‘’hiç lekem yoktu bu sene bir anda çıktı’’…

Cilt Lekeleri Bakımları

Cilt Lekeleri Bakımları İçin En Güzel Tarih Sonbahar

Cilt lekeleri günümüzde çoğu insanda oldukça yaygın bir problemdir. Değişik nedenleri olan bu sıkıntımızın kaynakları doğum lekeleri, döküntüler, ergenlik çağında yaşadığımız sivilce problemlerinden kalma lekeler, pigmentasyon bozuklukları ve hatta enfeksiyonlar sonrası oluşan lekeler olabilir.

Cildimizdeki lekelenmeler nokta halinde başlayabilir. Bazen kahve dökülmüş gibi bir bölgede leke oluşur. Genellikle gelen bildirimlerde denilir ki; ‘’hiç lekem yoktu bu sene bir anda çıktı’’… Bu gibi oluşumların sebebi nedir anlatmaya çalışayım.

Düşünün bir kova var ve siz oraya zamanla çöpleri atıyorsunuz ve doldurmaya başlıyorsunuz. Evetttt… Bu nedir demeyin lütfen. Tabii ki hepsinin nedeni değil, hepimizin genetik yapısı var ve bunu değiştirmemiz zor. Azımsanmayacak oranda leke kaynağı cildimize kullandığımız yanlış ürünler ve cilt altında oluşan birikimlerdir. Hayatımızın vazgeçilmezi olan telefon, tablet, bilgisayar ekranlarından yansıyan mavi ışıklar ise cabası. Cilt yapısı gereği etkenleri cilt altında çözmeye çalışır, ancak zamanla lekeleri yukarı doğru gönderir.(Yani kova dolar)

O zaman cildimizin en üst tabakası yani Epidermis’de lekeleri görmeye başlarız.

Ne yapabiliriz?

Öncelikle leke kaynağının altında yatan nedenin iyi araştırılması gerekir.

Altta yatan neden doktor tedavisi gerektiriyorsa, kişinin mümkün olan en kısa sürede tedavi görmesi hayati önem taşır. Yani zamanla görüntüsü artan, renk değiştiren, hatta ben görünümü alan ve artan dokulara çok dikkat etmek gerekmektedir.

Özel durumlar dışında lekeler için ise çok farklı protokoller ve evde devam edebileceğimiz ürünler mevcuttur. Örneklemek gerekirse; balkabağı bakımı, vitaminler ile cilt yenileme bakımı, profesyonel leke maskeleri, cilt pH dengeleyici leke bakımları, peeling, mezoterapi.

Protokoller devam ederken evde destek için uygun ürünler gereklidir.

Cilt temizleyici ardından, renk açıcı kremler, serum ve lekesi olanların vazgeçmemesi gereken her mevsim kullanacakları güneş kremi…

Yapılan analiz ve devam edecek protokolleri takip ile cildimizi sürekli canlı, güçlü, hak ettiği formda tutabiliriz.

Herkese sağlıklı ve güzel günler olsun. Güzellikler bizimle olsun...

Danışma ve detay sorularınız için Instagram Hesabımız: @ataestetik

Telefon: +90 312 240 0 119 Whatsapp: +90 533 161 74 64

Sizden Gelenler
Tüm Görüşler
Videolar
Merkezimiz HakkındaAta Beauty & Wellness Güzellik Merkezi
0312 240 01 190533 161 74 64